Стикери

Пълноцветни стикери с произволна форма и размер.

Пълноцветните стикери могат да бъдат изработени с произволна форма и размер. Размерите могат да варират от 1-2 сантиметра до 73 см ширина, а височината не е ограничена. Местата където може да ги използвате са най-разнообразни. Етикети за залепване на кутии, бутилки, шишенца, рафтове, витрини и много други.

Изработени от специално текстилно трансферно фолио могат да бъдат залепени устойчиво върху текстил (тениски, шапки, работно облекло).

Обемни стикери (лого капка)

Обемните стикери са характерни с кристалната прозрачност на покритието, което заедно с надеждната защита придава на изображението стойност, каквато никоя печатна технология не може да постигне. Стикерът е UV-устойчив и има добра адхезия към всякакви равни повърхности като метал, пластмаса, стъкло, дърво, кожа и др. Обемния стикер е подходящ както за продукти и техника – домакински уреди, компютри, мебели и др., така и за рекламни сувенири – най-често ключодържатели. Обемния стикер може да бъде поставен върху магнитна основа, по този начин се получава ефектен магнитен сувенир.

Гаранционни стикери

Гаранционните стикери също могат да бъдат с произволна форма, размер и цветност. Изработват се от специално фолио, което веднъж залепено върху някакъв продукт не може да се отлепи без да се разруши. Използват се за защита от неправомерно отваряне на гаранционни и специални изделия.

 

Пълноцветен печат, изрязани по форма и размер посочен от Вас. Възможна номерация. Няма ограничение в бройката.

Срок на изработка три работни дни !

Пълноцветен дигитален печат. Гарантирано качество !

За рекламни агенции – специални отстъпки!

Оставете коментар