Печатна реклама

Дипляни, листовки и флаери

Дизайн, предпечатна подготовка и отпечатване на дипляни, листовки и флаери с различна визия и форма. Цената зависи от размера, цветността и бройките.

Визитки, покани, картички, бланки и пликове

Проектираме и изработваме всякакви видове печатни материали, като визитки, покани, картички, бланки и пликове. Свържете се с нас и ще получите необходимата информация за това от което се нуждаете.

Менюта и каталози

Отпечатваме всякакви видове продуктови каталози и различен размер и брой на страниците. Цената за всеки каталог се формира в зависимост от броя на страниците, начина на съшиване и тиража.

Разнообразието при менютата може да бъде още по-голямо, и да зависи от интериора във заведението.

Можете да направите запитване по телефон или е-майл.

Разпечатване на цветен лазерен принтер

Цветен лазерен принтер Xerox Phaser 7760

Изключителна точност на цветовете и детайлите при печат. Висока скорост на цветен и ph7600fчернобял печат. Двустранно отпечатване. Плавни преходи между цветовете, особено при тонове на червеното посредством фоторежим. Усъвършенстваните инструменти за цветовете гарантират на професионалистите по графика изискваните повторяемост, прецизност и общ контрол на цвета. Отчетлив черен текст върху цветен фон и цветен текст върху черен фон, благодарение на функцията Black Trapping. Непроменени, прецизни цветове от първата до последната страница и от първия до последния ден. Плътни цветови симулации, съвместими с PANTONE®. Равномерно покритие без лъскави места или маслени драскотини. Отлично качество на цвета върху различни типове хартия, например гланцирана.

Графичен дизайн

Графичен дизайн и предпечатна подготовка на различни видове рекламни материали и опаковки от визитката до билборда. Корпоративен дизайн – фирмени лога, бланки и представителни материали.

Предпечатна подготовка и отпечатване на книги

Ако сте автор на стихове, разкази или романи, ако сте преподавател и желаете да издадете ваш учебник свържете се с нас и ще ви помогнем да отпечатате вашия труд.

Календари и бележници

По време на рекламната кампания септември – декември можем да ви изработим рекламни календари и бележници за следващата година. През септември 2013 ще започнем изработката на календари и бележници за 2014 година.

 

Оставете коментар